.

Livet! Hva bringer det?

Tekstboks: Elvesteiner
Hva kan vi tilby?

Steiner plukket i aktive elver da måne-energien er på sitt sterkeste

Vann er selve essensen av livet

 

Har du noensinne sittet ved en elv og blitt hypnotisert av alle inntrykkene? Brusingen, bevegelsen og kreftene som passerer på samme sted som for tusenvis av år siden. Det er denne energien som fyller elvesteiner med en helt unik kraft. Skal man høste denne energien er det viktig å vite hvor man skal lete og hvilke tegn en skal se etter. I over ti år har jeg studert flere hundre elver i Norge, både sommer, høst, vinter og vår. Enkelte elver inneholder ikke steiner som kan fange energien som passerer, andre elver får tilført negativ energi fra vannkilden eller overflateforurensning. Noen elver derimot innholder en uberørt og ekte natur som kan høstes i steiner med høy energiabsorbering. Disse steinene høster vi ved riktig årstid og når måne-energien er på det sterkeste. Enkelte elver kan høstes for opptil 20 steiner hvert år, andre elver kan det gå år mellom hver stein som plukkes.

Aktivitetsenergi:

Har du lurt på hvordan enkelte mennesker ser ut til å gjøre tusen ting hver dag, mens du selv såvidt orker å stå opp av sengen? Har du lyst til å ha energi nok til å jobbe, ta en treningsøkt og samtidig orke å invitere venner eller familie over på en hyggelig middag? Da vil en elvestein med aktivitetsenergi være det perfekte for deg.

1 Stk Aktivitets-Elvestein: 109 Kr

3 Stk Aktivitets-Elvestein: 279 Kr

 

Mentalenergi:

Har du følt deg litt trist eller nedstemt i det siste? Føler du at du var lystigere til sinns før? En elvestein med mental energi kan hjelpe deg. (Disse steinene må du ha nær kroppen, gjerne i en lomme eller veske, da energibølgene er veldig korte.)

1 Stk Mental energi Elvestein: 79 Kr.

3 stk Mental energi elvesteiner:  209 Kr

 

Relasjonsenergi:

Har du vansker med å omgås nye og ukjente mennesker? Skulle du ønske at du var litt mer spontan og våget å ta kontakt med personer av det andre kjønn? Prøv en Relasjons-elvestein og bli forbauset over virkningen.

1 Stk Relasjons-Elvestein: 149 Kr.

3 Stk Relasjons-Elvestein: 399 Kr.

 

Avslapningsenergi:

Det høres kanskje rart ut, men for å kunne koble ut alt stresset og maset som hverdagen byr på, så trenger du energi. Mange føler at de aldri har tid til å slappe av, eller muligheten til å senke skuldrene å lade batteriene. Avslapnings-Elvesteinen kan være akkurat det hjelpemiddelet du trenger. 

1 Stk Avslapnings-Elvestein: 139 Kr.

3 Stk Avslapnings-Elvestein: 369 Kr.

 

Intimenergi:

Hvert eneste menneske har sin unike energi. Det er det som gjør deg til deg, og meg til meg. Elvesteiner med intimenergi vil føre din og din partners energi nærmere hverandre. (Bør plasseres i ett rom der du og din partner oppholder dere sammen alene, aller helst soverommet.)
1 Stk Intim-Elvestein: 199 Kr.

 

 

 

Hvordan virker det?

At elver inneholder energi er noe som er allment akseptert. Hver gang du skrur på et lys, hører på radioen eller lager deg et godt måltid bruker du flat energi fra vannkraftstasjoner. Elvesteinenergien er derimot en rund energi, som har blitt oppsamlet over flere tusen år. Men selv om energien er tilstede, så betyr det ikke at vi automatisk kan bruke den. Har du vært i utlandet og opplevd å ikke kunne lade mobilen din fordi stikk-kontaktene har tre hull, og ikke to som vi er vant til? Du vet at energien er der, men du får ikke brukt den. På samme måten fungerer elvestenene. Det er derfor det er essensielt å høste elvestener når månekraften tillater det. Månens innvirkning på flo og fjære gjelder nemlig ikke bare for havet, men alt av vann på jorden. Når de tunge vannmolekylene legger seg i elveoverflaten starter elvestenens urenergi-oppladning. Den positive energien blir så kraftig at elvestenen ikke har mulighet til å lagre alt sammen, og den begynner derfor å sende ut noe av den positive energien i energibølger. Energien som sendes ut er forskjellig fra sten til sten. Jeg har personlig håndplukket hver eneste sten vi tilbyr, på den måten vet jeg hvilken sten som har hvilken energi, og kan derfor tilby DEG det du ønsker.