.

Pris eks. frakt :fra Kr 79, -

Disse produktene skal skape positiv energi i ditt hjem og eventuelt på arbeidsplassen. Usikker på hvilket produkt som passer deg? Ta kontakt med en av våre konsulenter!
Trykk på bildene for mer informasjon

Elvesteiner er de steinene i verden som inneholder mest positiv energi. Dette er på grunn av den konstante omgivelsen av ferskt og nytt vann!
Våre klarsynte har selv gått i elven, når måneenergien er sterkest, og plukket ut de beste steinene.

- Steiner varier i størrelse og utseende

 

Pris eks. frakt: Bistrah rot Kr 219, - Balanjha rot Kr 179, -

Et tre er noe av det mest kunnskapsrike naturen har å tilby. Vi har en mann som kommuniserer med trær og finner det viseste treet for deg. En trerot har flere elementer, avhengig av hvilken del av roten man benytter.

 

 

Pris: fra kr  979

Etter en omfattende dialog med deg skreddersyr vi et bilde som skal utstråle den energien du trenger. Dette vil være i form av maleri eller fotografi i en størrelsesorden som vil passe deg. Priser starter fra 979 Kr , men kan variere.

Produktliste

Har din hest uforutsigbart humør? Blunker den for mye? Ser den ulykkelig ut? Denne urteblandingen kan forandre livet til hesten din!

Pris: 1139

En hvileløs sjel trenger også ro. På samme måte som vi tenner lys på kirkegården for å gjøre det hyggelig for sjelens bolig, så kan vi tenne åndelys for å lage en god stemning for selve sjelen

Pris: fra 199

Guttorm S. Ødegaard har skrevet en bok om elvesteiner og andre mystiske energier i naturen

En bok om energi, omgivelser og mennesker

Pris: 398

Pris: 349