.

Livet! Hva bringer det?

Tekstboks: Åndelys

1 pakke åndelys (3 stykk lys)

 

Åndelys

Pris: kr. 199


Enkelte av oss har ånder som romsterer rundt i huset.
Hvorfor ikke gjøre det hyggelig for de?

På samme måte som vi tenner lys på kirkegården for å gjøre det hyggelig for sjelens bolig, så kan vi tenne åndelys for å lage en god stemning for selve sjelen. De aller fleste av oss har jevnlig besøk av ånder, om det er i form av skytsengler eller tidligere beboere her på jorden. Enkelte av disse kan være litt mer aktive enn andre, men selv om de ikke alltid gir seg til kjenne, så er de rundt oss. En kald gufs i stuen, knirking i andreetasjen eller gjenstander som forsvinner er ofte åndenes måte å prøve å komme i kontakt med oss. For noen er dette skremmende, mens andre setter pris på det.

Hvordan virker det?
Etter utallige forsøk har vi, i samarbeid med flere åndeutdrivere, utviklet et åndelys som har en beroligende virkning på hvileløse ånder og skytsengler. Uønsket åndeaktivitet i huset roer seg til ett minimum, og etter kun noen uker vil man merke at huset fylles med en sterk positiv og avslappende energi.

En hvileløs sjel fortjener også ro

Gavepakkeløsningen(3 pakker):
Hvorfor ikke gi både deg selv og dine nærmeste venner litt positiv oppmerksomhet i hverdagen?
Hver pakke vil bli sendt til den adressen du ønsker. Hver pakke inneholder 3 stykk åndelys, og er nydelig dekorert med gavepapir og ett hyggelig kort som du selv kan forfatte.

Pris: kr. 449