.

Dyr! Hva sier de?

Inge tingstad

Snakker med dine dyr

DyreHviskeren

Inge

             Tingstad

Vi lever i en stresset hverdag. Barn skal hentes og bringes til skole og fritidsaktiviteter, arbeidsdagen tar ingen ende, det skal handles, ryddes, vaskes og middagen skal stå på bordet. Hvor havner så kjæledyret ditt midt oppi denne travle hverdagen? Er det bare denne kompisen din som logrer med halen når du kommer inn døra, eller ligger å maler og koser med deg i sofaen foran fjernsynet? Ligger det noe mer bak?

Dyr er like komplekse som oss mennesker, de opplever sorg, glede og alt midt i mellom. Gi dem en sjanse til å fortelle deg hva de har på hjertet og hvordan du kan gjøre hverdagen deres litt bedre.

De fleste kjæledyr er hva vi kaller "sosiale arter". En ensom innekatt eller en hund som ikke får ha kontakt med andre hunder kan sammenlignes med å være i et land hvor ingen forstår hva du sier.

I slike tilfeller er en dyreterapeut viktig og jeg fungerer som en tolk mellom deg og kjæledyret ditt. Jevnlig kontakt mellom deg og dyret, via meg er også svært givende.

Du var ikke nødvendigvis den samme personen som barn som det du er nå. Slik er det for dyr også, men de har en kortere livssyklus, derfor anbefaler jeg hyppigere samtaletimer.

Jeg er så heldig å ha blitt velsignet med evnen til å kommunisere med dyr. For meg er ikke dette en jobb, men en bevisst livsstil for å hjelpe mennesker og dyr til å gi hverandre deres fulle potensial.

Se en liste over tjenester
Inge Tingstad tilbyr

Livsmotto: Dyrenes stemme lar seg ikke overdøve.